Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü’nün Liseli Aşçıları, Bursa ve İzmir’deki yarışmalarda deneyimli gurme ve şeflerden oluşan jürinin fikir birliğiyle, madalyaları sildi süpürdü. İki yarışmada da gümüş madalyaya uzanan liseli aşçılar, bireysel kategoride de dört ayrı dalda bronz madalyayla koleksiyona başladı!
Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü – Kampüs 5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Gastronomi, Kültür ve Turizm Federasyonu ve Bursa Gastronomi Derneği işbirliğinde Bursa’daki 1.Geleneksel BUGAD Kestaneli Lezzetler Ulusal Yemek Yarışması’nda , Lise Düzeyi Yılın En İyi Okulu Yemek Kategorisinde ve İzmir Travel Turkey Fuarı’nda “En İyi Lise Ekibi” kategorisinde gümüş madalyaları topladı; aynı fuarda Bireysel Ana Yemek kategorisinde 4 ayrı bronz madalya aldı.
Bursa’daki yarışmada 20 katılımcı okul ekibi arasından dereceye giren on okul içinde Türkiye İkincisi olan Nevvar Salih Kampüsün “Gümüş Aşçıları”, İzmir’de ide gümüş madalya almaya hak kazanarak İzmir’in gururu oldular.
Alan Dal Öğretmenleri Müjgan Bayram ve Ayşegül Başman Şahin eşliğinde<katıldıkları Bursa’daki yarışmada ulusal ve uluslararası katılımlı jüriye sunuş yapan Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü’nün “Liseli Aşçıları” Gürsel Tırpan, Mehmet Ali Kaymak, Türker Bozatlı, Enes Güven Ferhat Demir, “Somon Füme Sarma, Portakal soslu brokoliyle bağlanmış Istakoz ve Tuna Balığı, Kestaneli Tahin Helvası”ndan oluşan menüleriyle kazandılar. İzmir 3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi ve Travel Turkey kapsamında ise Türker Bozatlı, Gürsel Tırpan ve Mehmet Ali Kaymak ekip halinde gümüş; Berkecan Ağırbaş, Seldar Bozkurt, Enes Güven ve Türker Bozatlı “bireysel öğrenci ana yemek” dalında bronz madalya almaya layık görüldü.
Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü Kampüs 5’in “Gümüş Aşçıları”, iki yarışmada da Türkiye ikincisi olmaları sorasında yaşadıkları mutluluğu, desteklerini her zaman aldıklarını söyledikleri Nevvar Salih İşgören Vakfı ile paylaştı. Öğrencilerin, Müdür Yardımcısı Gülcan Başmanünal ve öğretmenleriyle birlikte ziyaret ettikleri Vakıf Genel Sekreteri Mahir Dinç, başarıda emeği olan herkesi kutladığını belirterek “Hayırseverlerimizin adını taşıyan ve destek verdiğimiz güzide okulumuzun başarı haberleriyle gururlandık. Vakıf Mütevelli Heyetimiz, vakıf senedimiz ve olanaklarımız çerçevesinde geleceğin sahiplerine katkı sunmayı sürdürecek” dedi.
Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü’nün Liseli Aşçıları, Bursa ve İzmir’deki yarışmalarda deneyimli gurme ve şeflerden oluşan jürinin fikir birliğiyle, madalyaları sildi süpürdü. İki yarışmada da gümüş madalyaya uzanan liseli aşçılar, bireysel kategoride de dört ayrı dalda bronz madalyayla koleksiyona başladı! Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü – Kampüs 5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Gastronomi, Kültür ve Turizm Federasyonu ve Bursa Gastronomi Derneği işbirliğinde Bursa’daki 1.Geleneksel BUGAD Kestaneli Lezzetler Ulusal Yemek Yarışması’nda , Lise Düzeyi Yılın En İyi Okulu Yemek Kategorisinde ve İzmir Travel Turkey Fuarı’nda “En İyi Lise Ekibi” kategorisinde gümüş madalyaları topladı; aynı fuarda Bireysel Ana Yemek kategorisinde 4 ayrı bronz madalya aldı. Bursa’daki yarışmada 20 katılımcı okul ekibi arasından dereceye giren on okul içinde Türkiye İkincisi olan Nevvar Salih Kampüsün “Gümüş Aşçıları”, İzmir’de ide gümüş madalya almaya hak kazanarak İzmir’in gururu oldular. Alan Dal Öğretmenleri Müjgan Bayram ve Ayşegül Başman Şahin eşliğinde<katıldıkları Bursa’daki yarışmada ulusal ve uluslararası katılımlı jüriye sunuş yapan Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü’nün “Liseli Aşçıları” Gürsel Tırpan, Mehmet Ali Kaymak, Türker Bozatlı, Enes Güven Ferhat Demir, “Somon Füme Sarma, Portakal soslu brokoliyle bağlanmış Istakoz ve Tuna Balığı, Kestaneli Tahin Helvası”ndan oluşan menüleriyle kazandılar. İzmir 3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi ve Travel Turkey kapsamında ise Türker Bozatlı, Gürsel Tırpan ve Mehmet Ali Kaymak ekip halinde gümüş; Berkecan Ağırbaş, Seldar Bozkurt, Enes Güven ve Türker Bozatlı “bireysel öğrenci ana yemek” dalında bronz madalya almaya layık görüldü. Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü Kampüs 5’in “Gümüş Aşçıları”, iki yarışmada da Türkiye ikincisi olmaları sorasında yaşadıkları mutluluğu, desteklerini her zaman aldıklarını söyledikleri Nevvar Salih İşgören Vakfı ile paylaştı. Öğrencilerin, Müdür Yardımcısı Gülcan Başmanünal ve öğretmenleriyle birlikte ziyaret ettikleri Vakıf Genel Sekreteri Mahir Dinç, başarıda emeği olan herkesi kutladığını belirterek “Hayırseverlerimizin adını taşıyan ve destek verdiğimiz güzide okulumuzun başarı haberleriyle gururlandık. Vakıf Mütevelli Heyetimiz, vakıf senedimiz ve olanaklarımız çerçevesinde geleceğin sahiplerine katkı sunmayı sürdürecek” dedi. |